Recenzja opracowania: Catalogi et elenchi universi cleri dioecesis Plocensis, t. 9 (1926–1933), t. 10 (1934–1939), zebrał i przygotował do druku ks. Michał Marian Grzybowski, Płock 2022–2023, ss. 652, 576 - Zygner, Leszek (Studia Mazowieckie, 2023)
Recenzja książki.